16 Ocak 2008 Çarşamba

NET Framework Sürüm 2.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi


Microsoft .NET Framework sürüm 2.0 yeniden dağıtılabilir paketi, .NET Framework v2.0 hedef alınarak geliştirilmiş uygulamaları çalıştırmak için gereken .NET Framework çalışma zamanını ve ilişkili dosyaları yükler.

.NET Framework sürüm 2.0, gelişmiş önbelleğe alma, ClickOnce ile uygulama dağıtımı ve güncelleştirme, ASP.NET 2.0 denetimleri ve hizmetleri ile en geniş tarayıcı ve aygıt desteği sağlayarak uygulamaların ölçeklenebilirliğini ve performansını geliştirmektedir.

Önemli: Aynı makineye iki farklı .NET Framework dil sürümü yükleyemezsiniz. .NET Framework'ün ikinci bir dil sürümünü yüklemeye kalktığınızda aşağıdaki hata iletisi verilir: "Kur, Microsoft .NET Framework ürününün başka bir sürümü yüklü olduğundan ürünü yükleyemez." İngilizce olmayan bir platformu hedefliyorsanız veya .NET Framework kaynaklarını farklı bir dilde görüntülemek istiyorsanız .NET Framework dil paketinin uygun dil sürümünü yüklemelisiniz.

crosoft .NET Framework Sürüm 2.0 Türkçe Dil Paketi (x86) yüklemek için tıklayınız.


Dil paketinin boyutu 1.7 MB'tır. .NET Framework dil paketlerinde İngilizce dışındaki diller için çevrilmiş metinler, örneğin hata iletileri bulunmaktadır. Bir Dil Paketi yüklenmedikçe, bu iletiler varsayılan olarak İngilizce görüntülenir. Tek bir bilgisayara her biri ayrı bir dil için olan birden fazla dil paketi yüklenebilir.

Not: Belirli bir dil paketini yüklemek için, Dili değiştir açılan kutusundan hedef dili seçin.

Hiç yorum yok: